skip navigation
matprat logo
Helstekt ytrefilet med bringebær- og byggrissalat

Ukemeny uke 19/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PASTA MED KIKERTBOLLER OG GULROTPESTO 

Oppskrift på kjempegode små kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto. Passer perfekt som vegetarisk hverdagsmiddag.  

LAMMESKAV MED ERTE- OG MYNTESALAT 

Lammeskav er enkelt å få til, og smaker kjempegodt! Her i følge med en frisk og grønn salat med touch av mynte og sitron.

SEIKAKER MED GRESSLØKSAUS

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

KYLLINGFILET MED BRØDSALAT

En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Urteschnitzel

FLYNDREFILET MED RÅKOST 

Gyllenbrune, panerte stykker av fisk er noe de fleste liker – og de behøver ikke være av typen som kommer i pakker fra frysedisken.

SPEKEMAT PÅ MIDDELHAVSVIS  

Norsk spekemat er en svært allsidig råvare, og kan serveres på mange forskjellige måter, og med mange varianter av tilbehør. Her er spekematen servert med fetaost, oliven.

HELSTEKT YTREFILET MED BRINGEBÆR- OG BYGGRISSALAT 

Et saftig og mørt stykke ytrefilet av norsk storfe fortjener litt ekstra godt tilbehør. Her har vi servert det helstekte biffstykket med en deilig bringebær- og byggrissalat toppet med smakfulle friske urter. 

UKENS DESSERT:

ISKAKE MED BROWNIES

Denne iskaken er både dekorativ og god! Du kan jukse litt å kjøpe ferdig brownies og vaniljeis eller har du litt bedre tid kan du lage brownies fra bunnen av og fylle kaken med hjemmelaget iskrem. God blir kaken uansett!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 16.01.2019 16:05:05