skip navigation
matprat logo
Italiensk pizza med spekeskinke og oliven

Ukemeny uke 19/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SELLERIBIFFER MED VARM LINSESALAT 

Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 


FRENCH TOAST MED SPEKESKINKE

French toast eller på norsk arme riddere, og er best kjent i søt utgave. I denne oppskriften er det søte byttet ut med parmesan og sennep – noe som gir en ekstra velsmakende toast som er nydelig sammen med tynne skiver av norsk spekeskinke og en rask tomatsalat.


OVNSBAKT LAKS MED SPINAT OG BLOMKÅL 

Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.  


PØLSE MED EPLE- OG RØDBETSALSA

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!


SAFRANKYLLING 

Kyllingfiletene får virkelig et løft i denne gylne, duftende retten! Safran har en fantastisk aroma, og sammen med kardemomme, hvitløk og chili gir den retten et eksotisk preg. 


ITALIENSK PIZZA MED SPEKESKINKE OG OLIVEN 

Her er en oppskrift på ekte Italiensk pizza bestående av en tynn, sprø bunn, enkel tomatsaus, spekeskinke, oliven og parmesan. Så enkelt og så utrolig godt. Denne oppskiften er beregnet for å lage 4 pizzaer.


HELSTEKT YTREFILET MED BRINGEBÆR- OG BYGGRISSALAT 

Et saftig og mørt stykke ytrefilet av norsk storfe fortjener litt ekstra godt tilbehør. Her har vi servert det helstekte biffstykket med en deilig bringebær- og byggrissalat toppet med smakfulle friske urter. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.21, server:MP-PRD-WEB08 28.05.2017 08:39:04