skip navigation
matprat logo
Ertesuppe 1.jpg

Ukemeny uke 18/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

VEGETARPAI MED ERTER OG MOZZARELLA

Denne vegetariske pai-varianten er like god som tilbehør og som selvstendig rett. Og smaken og utseendet er til å få vann i munnen av!   

TRADISJONELL ERTESUPPE

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

TORSKEFORM MED OST

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

INDISK CURRY MED STRIMLET SVINEKJØTT

Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik rett.

ENCHILADAS MED KYLLING

Enchiladas med kylling er supergod mat som passer for hele familien!

FYLT PAPRIKA MED LAM OG COUSCOUS

Det er utrolig hvordan paprika endrer smak og blir søt og aromatisk når den grilles. Og fylt med lammekjøttdeig, couscous og masse urter blir det en nydelig liten rett kan serveres til forrett eller som koserett på lørdagskvelden.

KVEITE MED LIME, LØK OG KAPERS

Kveite er en fantastisk smakfull og delikat fisk, hvit og fast i kjøttet. Baker du den på bakepapir i stekeovnen tar du vare på alle de gode smakene, og frigjør plass på komfyren til å forberede tilbehøret. 

UKENS DESSERT:

SUKSESSTERTE

Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk 17. mai-kake. Den finnes dessuten på de fleste kakebord i festlige lag.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 19.01.2019 20:17:02