skip navigation
matprat logo
Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Ukemeny uke 18/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BETE, KORN OG AVOKADOSALAT 

Denne salaten er proppfull av energi og gode smaker! Vi har brukt hele speltkorn, men her er det rom for din personlige vri.

MINUTTBIFF AV SVIN MED HVITLØKSGRØNNSAKER 

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.

HJEMMELAGDE FISKEPINNER MED RÅKOST OG POTETMOS 

Fiskepinner lager du enkelt selv! Og når man først har laget dem selv en gang, med gode råvarer av fisk, er det vanskelig å gå tilbake til den dypfryste varianten. Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne tørt, malt brød det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

ERTESUPPE MED KYLLINGSTRIMLER 

Du trenger ikke bløtlegge erter en dag i forveien for å lage en god ertesuppe i hverdagen. Her lager du den mettende, smakfull ertesuppe med kylling på bare noen minutter.

INDISK KRYDRET LAMMEKJØTTDEIG MED POTETER 

Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.

COUSCOUS- OG GRESSKARSALAT MED INDREFILET AV SVIN 

Couscous- og gresskarsalat servert med helstekt indrefilet av svin er en salat som er skapt for å deles. Lag den til deg selv og en du er glad i, eller sett den på tapasbordet. Salaten smaker like godt varm som kald. 

LAKSEPAI 

En god pai med sjømat! Laksepai er deilig gjestemat. Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

UKENS DESSERT:

CRÉME BRÛLÉE 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 19.01.2019 20:23:00