skip navigation
matprat logo
Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og rosmarin

Ukemeny uke 18/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SPINAT- OG FETAOSTKNYTTER

Inspirert av greske smaker har vi laget disse smakfulle små butterdeigstertene med spinat, feta og hasselnøtter. Resultatet er lekre, gylne små knyter med deilig fyll. 

PASTASALAT MED SPEKESKINKE 

Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag.


APPELSINKOKT KYLLINGFILET MED LUN SQUASHSALAT OG INGEFÆRDRESSING 

Damper du mør, norsk kyllingfilet i appelsinjuice får fileten en frisk smak og blir skikkelig saftig. Server med en salat av squash, løk, spinat og ingefærdressing, og du har en superdeilig middag.


OVNSBAKT KLIPPFISK MED SITRON- OG KAPERSRELISH 

Lag en spennende bacalao av klippfisk med deilig persillerot- og potetmos til. Sitron- og kapersrelishen blir aller best om den lages dagen før.


BIFF MED RÅ THAISALAT

En spennende og spicy salat med asiatiske smaker servert sammen med en saftig og mør biff er skikkelig sunn snaddermat! Nyt!


HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED CHORIZO OG ROSMARIN 

Svinefilet er både mørt og magert. Helsteker du fileten blir kjøttet saftig og godt. Her er en helstekt filet fylt med smakfull chorizo, hvitløk og rosmarin. Server gjerne en frisk og lett melonsalat til svinekjøttet. 


BIFF MED LØK 

Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB06 10.12.2018 03:57:56