skip navigation
matprat logo
Seikaker med gressløksaus

Ukemeny uke 17/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

TOMATSUPPE MED KOKT EGG

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

SEIKAKER MED GRESSLØKSAUS

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

CÆSARSALAT MED GRILLET KYLLING

Grillet kylling med frisk salat - enkel og digg hverdagsmiddag! Salaten blir ekstra god om du lager cæsardressingen selv, men har du dårlig tid er det lov å bruke en ferdig laget også.

STEKT LAKS MED KOKOSRIS

Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

KOREANSK BEEF BULGOGI

Koreanerne elsker sin Beef Bulgogi, og det kommer du også til å gjøre! Marinert entrecôte, ris og spicy chilisaus servert i sprø og deilig salat – en slags koreansk taco. 

FILIPINSK PANCIT FRA OMAY-FAMILIEN

Pancit er det filippinske ordet for nudler, og tilberedes på ulike måter over hele Filippinene. Denne retten stammer fra familien Omay i Cebu, og er en herlig blanding av kjøttdeig, reker, nudler og grønnsaker.

SVINEBIFF MED PARMESAN- OG HVITLØKSAUS

Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Passer perfekt som familiemiddag på en hverdag du har litt ekstra med tid til matlagingen.

UKENS DESSERT:

OREOKAKE

Denne oreokaken har alt! Sprø kjeksbunn av oreokjeks, fløyelsmyk og kraftig mørk sjokolademousse og hvit sjokolademousse med knasende sprø biter av oreo. Servert med en kopp svart kaffe kan det knapt bli bedre. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 19.01.2019 20:09:55