skip navigation
matprat logo
Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Ukemeny uke 17/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PAPAYASALAT 

En munnfull Thailand! Denne thaiinspirerte papayasalaten er både frisk og spicy. 

MINUTTBIFF AV SVIN MED HVITLØKSGRØNNSAKER

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.


KYLLINGGRYTE MED GRØNNSAKER 

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!


PASTA MED VARMRØKT LAKS 

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.


BIFF MED TABBOULEH 

Tabbouleh er en tradisjonell arabisk grønnsaksrett som lages ved å blande blant annet kokt bulgur, tomat, mynte, persille og løk. Her ledsager den biff, gresk yoghurt og avokado. Supergodt og veldig fresht!


OKONOMIYAKI 

Okonomiyaki er en tykk og velsmakende japansk pannekake. I pannekakerøra er det deilige norske rotgrønnsaker, og på toppen av den stekte pannekaka, saftig og mør svinefilet. Nam!  


BIFF CREOLE 

Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB06 22.11.2017 06:25:24