skip navigation
matprat logo
Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Ukemeny uke 16/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

SHAKSHUKA

Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost. 

KARRISUPPE MED REVET KYLLING

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Karrikylling med ertepuré og eplesalat

KARRIKYLLING MED ERTEPURÉ OG EPLESALAT

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Karrisuppe med revet kylling

PASTA MED VARMRØKT LAKS

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.

LAMMEPIZZA

Hvit pizza med lam! NAM! Av pizzadeigen lager du ovale porsjonspizza som pensles med smør og stekes i panne – før den toppes med glasert lammeskav, blomkål, ruccula og granateple.

INNBAKT SVINEFILET MED SOLTØRKEDE TOMATER

Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.

KLIPPFISK MED URTE- OG PAPRIKASAUS

Lekre klippfiskfileter eller loins servert med en fargerik og nydelig paprikasaus med masse hakkede urter. En nydelig vri på den tradisjonelle bacalaoen.

UKENS DESSERT:

PASJONSFRUKTTERTE

Denne paien er en sikker vinner! Den har et syrlig fyll med smak av pasjonsfrukt og en sprø og god paibunn. Herlig!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 19.01.2019 20:02:28