skip navigation
matprat logo
Svinekjøtt i pitabrød

Ukemeny uke 16/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

RAVIOLI MED EGGEPLOMME 

En ravioli sentrert med en myk og herlig eggeplomme; det er skikkelig kokkekunst. Italienerne kaller gjerne slike ravioli "Ravilo con sorpresa" - en overraskelse.

GRESKINSPIRERT LAMMEPANNE

En herlig lammepanne, inspirert av greske sommerkvelder. Denne gjenoppskriften lages med restene av lammestek.

SVINEKJØTT I PITABRØD

Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!

BROKKOLI- OG ERTESUPPE MED TORSK 

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

ITALIENSK PIZZA MED KYLLING OG MOZZARELLA 

Her er en oppskrift på ekte Italiensk pizza bestående av en tynn, sprø bunn, enkel tomatsaus, kylling og mozzarella. Så enkelt og så utrolig godt. Denne oppskiften er beregnet for å lage 4 pizzaer.

REINSDYRBIFF MED GLASERTE ROTGRØNNSAKER 

Norsk og eksotisk, reinsdyrkjøtt er noe av det mest spennende vi har av norske råvarer. Server kjøttet som en herlig biff med vaniljesmør og rotgrønnsaker.

BACALAO 

Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her hjemme i Norge er den tomatiserte utgaven den mest brukte. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

UKENS DESSERT:

YOGHURT MED HONNING OG NØTTER 

En eldgammel, typisk gresk dessert. Frisk og nydelig.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.38, server:MP-PRD-WEB10 19.09.2017 19:18:34