skip navigation
matprat logo
Kalkunbiff med mangosalsa

Ukemeny uke 16/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BLOMKÅLTABBOULEH 

Tabbouleh er tradisjonsmat i Midtøsten, og lages vanligvis med bulgur og persille. Vi har erstattet bulgur med finrevet, rå blomkål til denne rawfood-tabboulehen. En fin middagsrett for fire personer, eller som en av flere retter på et meze-bord.

VIETNAMESISK VÅRSUPPE

Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.


KYLLINGSALAT MED KAPERS OG VALNØTTER 

Med kyllingfilet, strimlet kyllingkjøtt eller rester av en grillkylling har du grunnlaget for en kyllingsalat som kan varieres på uendelig mange måter ut fra hva du har i kjøleskapet akkurat denne dagen.


TORSK I FORM MED TOMAT OG OLIVEN 

Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.


FERSKE VÅRRULLER MED YTREFILET AV SVIN

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  


BIFF MED SØTPOTETCHIPS OG SQUASH

Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en riktig så god idè. Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.


KALKUNBIFF MED MANGOSALSA 

Salsa med mango, chili og lime er et enkelt og friskt tilbehør til hvitt kjøtt, for eksempel biff av kalkunfilet. Stort mer trenger du ikke for å lage et perfekt måltid. Kalkunbiff egner seg godt til både hverdag og fest, og er ypperlig når du skal lage mat til mange.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 12.12.2018 06:49:34