skip navigation
matprat logo
Svinekoteletter med råkost

Ukemeny uke 15/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

SPELTRISOTTO

Å lage risotto er enkelt, men en kunst! Forsiktig speing og tålmodighet er nøkkelen til en vellykket risotto, enten den er laget av spelt, bygg eller ris.  Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Oksekasserolle som sto på ukemenyen for i går.

EPLE- OG SELLERISUPPE MED KYLLING OG HASSELNØTTER

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

SVINEKOTELETTER MED RÅKOST

Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien. 

FISKEPUDDING MED SØTPOTET OG SUKKERERTER

Fiskepudding er suveren hverdagsmat. Her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med Lammekoteletter med søtpotetmos.

LAMMEKOTELETTER MED SOTPOTETMOS

Lammekoteletter er perfekt når du vil markere noe spesielt midt i uka, eller om du bare har lyst på noe ekstra godt. Søtpotetmos og sukkererter er nydelig tilbehør. Dette er en gjenoppskrift sammen med Fiskepudding med søtpotet og sukkererter.

PIZZA MED KJØTTBOLLER OG OLIVEN

Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

STEINBIT I OVN MED SITRON OG URTER

Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

UKENS DESSERT:

JAPANSK OSTEKAKE MED TRE INGREDIENSER

Tre ingredienser er nok for å lage denne lekre ostekakevarianten som stammer fra Japan. Server den i all sin enkelhet med bare et lett melisdryss eller i selskap med frisk frukt eller bær.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 17.01.2019 14:15:51