skip navigation
matprat logo
Laks med kokos og lime

Ukemeny uke 15/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

THAISALAT MED GRAPEFRUKT

En frisk og spicy salat med sprø grønnsaker og deilig grapefrukt! Perfekt tilbehør til en saftig biff, eller servert som en lett vegetarrett. 


KARRIGRYTE 

Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.  


LAKS MED KOKOS OG LIME 

Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 


ASIATISKE KÅLRULETTER 

Kålruletter er skikkelig norsk tradisjonsmat. Her har vi gitt klassikeren en asiatisk vri, og fylt den med mager kjøttdeig av svin, fullkornsris og masse deilig smak. Resultatet blir en sunn og god rett som passer perfekt på tapasbordet.


BIFF MED MELON- OG EDAMAMESALAT 

En mør og saftig biff av storfe er vanskelig å motstå! Spesielt når indrefileten får selskap av en frisk og deilig melonsalat med edamamebønner og spirer. 


HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED ASIATISK VRI

Marinert ytrefilet av svin i løvtynne skiver smaker utrolig godt sammen med knasende sprø wokgrønnsaker og en fyldig woksaus. God mat med god samvittighet!


FRIKASSÉ MED KYLLING ELLER HØNS

Enten du bruker kylling eller høns er frikassé velsmakende mat som vekker nostalgiske følelser hos mange. Når du først er i gang med å koke høns, kan du like godt koke to eller flere. Da får du masse god kraft, og deilig, mørt kjøtt til frikasseen.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.53, server:MP-PRD-WEB09 16.12.2017 19:53:47