skip navigation
matprat logo
Svinebiff med avocadosalat

Ukemeny uke 14/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

ASIATISK SOPPOMELETT 

Omelett er hurtigmat som kan varieres på mange forskjellige måter. Her har vi hentet inspirasjon fra Asia, og laget et knallgod omelett med sopp, soyasaus og urter. Raskt, godt og mettende – midt i blinken i en travel hverdag.

HJEMMELAGET FISKEGRATENG 

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

AVOKADOSALAT MED STRIMLET SVINEKJØTT 

Tynne skiver av svinebiff trenger bare kort tid i stekepannen. Sammen med dennedeilige salaten med avokado, har du sunn, rask og nydelig mat på middagsbordet i løpet av få minutter.

LAKS MED INGEFÆRGLAZE 

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

VIETNAMESISK KYLLING I KARRI

Det er alltid spennende å møte andre lands matkulturer, i sær når det er så velsmakende som denne vietnamesiske kyllingen med kokos- og karrisaus.

FERSKE VÅRRULLER MED YTREFILET AV SVIN 

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

BIFF MED POTET- OG SELLERIRÖSTI 

Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.  

UKENS DESSERT:

YOGHURTIS MED BRINGEBÆR 

Alle barn elsker is! Med gresk yoghurt, fryste bringebær og litt honning lager du enkelt disse knallgode sunne ispinnene. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 15.12.2018 05:51:05