skip navigation
matprat logo
Asiatiske dumplings med dip

Ukemeny uke 14/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

KIKERTGRYTE MED OREGANO OG TOMAT

Man skal ikke kimse av boksemat! Med et par bokser kikerter i skapet kan du i løpet av kort tid diske opp med denne retten som er full av smak. Knallgod som selvstendig rett sammen med godt brød til 2-3 personer, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk for fire. 


SESAMPANERT KYLLING MED EPLE- OG FENNIKELSALAT 

Sesampanert norsk kylling blir både sprø og saftig. Servert med eple- og fennikelsalat, mozzarella og en liten skvett god olivenolje gir et perfekt måltid som fint kan serveres til middag eller lunsj. 


SPINATOMELETT MED RØKELAKS

En porsjonsomelett er superraskt å lage. I løpet av få minutter og uten særlig matlaging har du varm mat å spise. Godt måltid!


BIFF MED TABBOULEH

Tabbouleh er en tradisjonell arabisk grønnsaksrett som lages ved å blande blant annet kokt bulgur, tomat, mynte, persille og løk. Her ledsager den biff, gresk yoghurt og avokado. Supergodt og veldig fresht!


ASIATISKE DUMPLINGS MED DIP 

Asiatiske dumplings er fylte hvetedeigsputer, og er så vel restaurantmat som typisk gatemat i store deler av Asia. Variasjonene er nærmest uendelige både på smak og utseende. Her har vi valgt å fylle dem med svinekjøttdeig smaksatt med chili, hvitløk, soya og sesam.


BIFF MED POTET- OG SELLERIRÖSTI 

Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.  


SOYAMARINERT SVINEFILET MED SYLTEDE ROTGRØNNSAKER

Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 20.01.2019 14:20:19