skip navigation
matprat logo
Klassisk lammestek

Ukemeny uke 13/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BROKKOLISUPPE MED GRØNN CURRY

Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter, og er glutenfri.

VAFFELOMELETT

Vaffel kan også være middag, eller kvelds eller bare en digg rett til når som helst - når det er snakk om omelettvaffel. Egg i vaffelform med revet kylling og frisk koriander.

NATURWOK

Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wok-retter. Her har vi brukt naturris sammen med woken. Naturris er upolert og har bevart det meste av risens naturlige mineraler og vitaminer. Naturris har også en deilig, nøtteaktig smak, som passer godt til denne retten.

FINNBIFF

Reinsdyrskav – som også blir kalt finnbiff – er viddas hurtigmat som det er enkelt og raskt å lage nydelige matretter av. Skavet kan legges rett i stekepanna fra fryseren, og sammen med et beger rømme, litt sopp og krydder har du et festmåltid på rekordtid!

HVIT BACALAO

En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

KLASSISK LAMMESTEK

Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

LAKSEPAI

En god pai med sjømat! Laksepai er deilig gjestemat. Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

UKENS DESSERT:

PANNA COTTA MED APPELSINSAUS

Panna cotta er en av de enkleste dessertene du kan lage, allikevel er den utrolig velsmakende og god! Lag den fløyelsmyke vaniljepuddingen med en syrlig appelsinsaus og du har påskedesserten i boks. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 18.12.2018 20:22:52