skip navigation
matprat logo
mager spinatpai

Ukemeny uke 12/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

MAGER SPINATPAI

Denne spinatpaien er laget med grovt mel og kesam. Det gir en mager pai som blir deilig og sprø i konsistensen. Kombinasjonen av egg, spinat, muskat og hvitløk gir paien en deilig smak. Du kan lage disse til middag, eller en god lunsj. Paiene er også supre i matpakken. 

KOKOS OG CURRYPANNE MED TORSK

Dette er en smakfull fiskepanne eller fiskegryte som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.

WALLENBERGARE

Disse eksklusive kjøttkakene med eggeplomme og fløte kan regnes som en liten svensk kulturskatt. Tradisjonelt skal de lages av finmalt kalvekjøtt og kalvebrissel, men vi har jukset og bruker helt vanlig kjøttdeig.

LAMMESKAVPANNE

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

RØKT KOLJE MED GULROTSTUING

Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I røkt form fremstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyksmak. Sammen med gulrotstuing og eggesmør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.

APPELSINMARINERT KALKUNBIFF

Appelsinmarinerte kalkunbiffer serveres med juskokte knaskerøtter og ferdig rødvinsaus fra pose som er smakt til med smør og balsamicoeddik.

REINSDYRSTEK MED VILTSAUS

Reinsdyrstek er en klar vinner i mange hjem. Det er noe eksklusivt over dette, og det blir litt festmiddag-stemning, selv om du serverer steken en helt vanlig søndag. Prøv og nyt!

UKENS DESSERT:

CREMA CATALANA MED HINT AV KANEL

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 19.01.2019 19:32:51