skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med grønn nudelsalat

Ukemeny uke 1/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BAKT BLOMKÅL MED NØTTESMØR

Blomkålen stekes i lang tid med en god krydderblanding. Den blir saftig, og smaker utrolig godt. Spis den som en selvstendig rett eller som tilbehør til en god middag.

KALKUNSUPPE MED INGEFÆR OG CHILI 

En spicy, klar suppe med kalkun - varmende og god! Perfekt å lage om du har rester av kalkun fra jule- eller nyttårsmiddagen. Du kan selvfølgelig også bruke kylling om du har det. 

SEIBIFF MED GULROT OG LØK 

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med grønn nudelsalat

KYLLINGFILET MED GRØNN NUDELSALAT 

Nudler av grønnsaker lager du med en skarp kniv, ostehøvel eller et spesialredskap (spiralizer). Servert med kyllingfilet og en syrlig dressing blir det en enkel og kjapp hverdagsmiddag. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Seibiff med gulrot og stekt løk.

FISKETACO 

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!

MØRBRAD AV LAM MED TOMATSAUS 

Lammekjøtt har mye god smak, derfor kan vi gjerne tenke litt enkelt når det gjelder tilbehør. En god og enkel tomatsaus gjør susen og er lett å lage.

RIBBE MED ASIATISK GLAZE 

Deilig, klissete ribbe med masse smak! Saftig svinekjøtt, en glaze med asiatiske smaker, servert med friske grønnsaker! En utradisjonell variant, men minst like god som klassikeren. Herlig!

UKENS DESSERT:

RØMMEISKAKE MED SOLBÆR 

Imponer med hjemmelaget iskake! Utgangspunktet er råkrem, rømme og et glass syltetøy. Resultatet er lekkert, vakkert og innmari godt.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 21.01.2019 02:32:03