skip navigation
matprat logo
CHILI CON CARNE MED SVINEKJØTT

Ukemeny uke 1/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SOPP- OG LINSESALAT 

Dette er en knallgod rett – fin som vegetarisk middag, eller som tilbehør til kjøtt. Svarte Belugalinser (får i innvandrerbutikker) eller Puy-linser er aller best i denne retten, men røde linser fra boks kan brukes. 


CHILI CON CARNE MED SVINEKJØTT 

Har du lyst på en ordentlig god gryte? Chili con carne er en superfavoritt! Med både tørket og fersk chili, bønner, grønnsaker og strimlet, norsk svinekjøtt er dette en gryte som både metter og varmer.


BIFFSANDWICH 

En real biffsandwich trenger ikke være usunn. Denne varianten med godt krydret, saftig ytrefilet av storfe er en favoritt, også blant gutta. 


PASTA MED TUNFISKSAUS 

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.


TORTILLA MED REVET KYLLING 

Deilig krysning av kontinenter! Mexicansk tortilla fylt med mynte, ananas, agurk og revet kylling med hoisinsaus gir en fantastisk smakskombinasjon. Doble oppskriften og inviter til storfest!


KRYDDERSTEKT YTREFILET AV SVIN MED SPINAT- OG NØTTESALAT 

En godt krydret svinefilet med varm spinat- og aspargessalat, toppet med sprø løk og valnøtter - det er godt det!


LAM I DILL 

Lammekjøtt har sterke tradisjoner og er kulturelt utbredt over hele verden. Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.

UKENS DESSERT:


PANNA COTTA 

Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 16.12.2018 01:08:38