skip navigation
matprat logo
Hønsesuppe som i Provence

Ukemeny uke 1/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

SALAT MED RØDBETER OG GLASERTE NØTTER

En rask og smakfull salat med ferdigkokt rødbete og glaserte pistasjenøtter. Salaten kan nytes som den er med litt godt brød ved siden av.


KYLLINGSUPPE SOM I PROVENCE

Denne suppen lages av kokt kylling og smakfulle grønnsaker. Den smaker nydelig!

OVNSBAKT LAKSEFILET

Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. 


CHILI CON CARNE MED SVINEKJØTT

Har du lyst på en ordentlig god gryte? Chili con carne er en superfavoritt! Med både tørket og fersk chili, bønner, grønnsaker og strimlet, norsk svinekjøtt er dette en gryte som både metter og varmer.


BIFFTACO

Hva med å lage en litt annerledes taco? Fredagstaco’n er nærmest å regne som en av Norges nasjonalretter. Bytter du ut kjøttdeigen og de ferdige krydderblandingene med strimlet biffkjøtt fra norsk storfe løfter du smaken og får en litt sunnere variant. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet.  


HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED ASIATISK VRI

Marinert ytrefilet av svin i løvtynne skiver smaker utrolig godt sammen med knasende sprø wokgrønnsaker og en fyldig woksaus. God mat med god samvittighet!


VAFLER MED RØKELAKS OG FENALÅR

Gi de elskede, men trauste vaflene nytt liv med spekemat eller røkelaks! Dette er suveren norskinspirert streetfood!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.27, server:MP-PRD-WEB07 26.07.2017 14:41:09