skip navigation
matprat logo
Fritert lam med mynteyoghurt

Ukemeny uke 11/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRØNN PASTA MED STEKT EGG

Fullkornspagetti med ekstra grønt! Tynne, tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti, eller til å blandes i. Sammen med en grønn ertepuré, stekt egg og et dryss parmesan så blir dette en smakfull og grønn middag.

KRYDRET STEINBIT I OVN

Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

SKINKEGRATENG

Dette er en barnevennlig og sunn skinkegrateng. Alt blandes enkelt, uten at du behøver å skille egg og stivpiske eggehviter.

KYLLLINGRAMEN

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i vår ramensuppe er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste i kjelen. Nudler er en selvfølge, det samme er kokte egg, skiver av saftig norsk kyllingkjøtt, vårløk og frisk koriander. 

FRITERT LAM MED MYNTEYOGHURT

Disse crispy bitene av lam er en utmerket snack. Server lammebitene med en god søtpotetsalat og yoghurtdipp for et hyggelig måltid med familie eller gode venner.

RAVIOLI MED RØKELAKS OG SPINAT

Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.

RØKT SVINEKAM MED POTETGRATENG

Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

UKENS DESSERT:

SJOKOLADEFONDANT

Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 17.01.2019 13:40:33