skip navigation
matprat logo
Fleskepannekaker

Ukemeny uke 11/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BLOMKÅL- OG POTETCURRY 

Her har du en enkel, og kjempegod og akkurat passe hot vegetarisk curryrett. Curryer stammer fra Sørøst-Asia, og det finnes en uendelighet av ulike oppskrifter. De kan kalles både «tørre» og «våte», avhengig av hvor mye saus det er. Vår curry er «halvtørr».


WRAPS MED REINSDYRSKAV OG SOLBÆRGELÉ 

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.


FLESKEPANNEKAKE 

Av alle gode matminner fra barndommen havner nok pannekaker øverst på  lista for svært mange. Pannekaker kan komme i mange ulike varianter, fra tynne med et enkelt dryss sukker, til tjukke og solide middagspannekaker med stekt flesk, som her. 


LAMMEKOTELETTER MED CAPONATA

Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.


LAKS MED INGEFÆRGLAZE 

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 


LAMMECARRÉ MED BLOMKÅLPURÉ 

Lammecarrè er en av de aller edleste stykkene av lam. Servert  med supersmooth blomkålpurè med på laget blir dette en vinner på gjestebordet.

REINSDYRSTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER 

Reinsdyrkjøtt har en eksotisk, naturkrydret smak. Her har reinsdyrstek fått følge av ovnsbakt potet og rotgrønnsaker. Enkelt, rustikt og fantastisk godt!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 15.12.2018 05:33:02