skip navigation
matprat logo
Egg i spicy bønnegryte

Ukemeny uke 10/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

EGG I SPICY BØNNEGRYTE

Enten du vil ha en deilig helgefrokost, en spenstig lunsjrett eller en digg hverdagsmiddag passer denne eggeretten midt i blinken! Eggene har fått følge av en spicy tomat- og bønnegryte, og er toppet med frisk basilikum og deilig parmesan. Nam! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Spagettigryte

SPAGETTIGRYTE

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Egg i spicy bønnegryte.

KJØTTBOLLER I TOMATSAUS 

Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig. Mildere i egensmak men vil falle i meget god jord også hos de aller minste. 

SKREI, LEVER OG ROGN

Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.

TORTILLA MED REVET KYLLING

Deilig krysning av kontinenter! Mexicansk tortilla fylt med mynte, ananas, agurk og revet kylling med hoisinsaus gir en fantastisk smakskombinasjon. Doble oppskriften og inviter til storfest!

BIFF MED BÉARNAISESAUS

Få ting kan måle seg med en mør, saftig og smakfull biff. Toppen av matglede er for mange når den i tillegg blir servert med hjemmelaget béarnaisesaus og pommes frites. Snadder! 

LAM MØRBRAD MED PERSILLEROTKREM

En herlig smakfull rett med norsk lam og gode grønnsaker. Saftig lam mørbrad servert med grønn persillerotkrem og gyllenbrune persillerotstaver. Nam!

UKENS DESSERT:

APPELSINFROMASJ

Appelsinfromasj er friskt og godt, og nydelig dessert når appelsinene er på sitt beste.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 19.01.2019 19:19:24