skip navigation
matprat logo
Kyllinggryte med grønnsaker

Ukemeny uke 10/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 


SQUASH- OG KIKERTBURGER 

Det finnes et utall oppskrifter på vegetarburgere, og det er morsomt å prøve seg fram med ulike ingredienser og krydder. Denne veganske burgervarianten med revet squash og kikreter har vi smakt til med blant annet nellik og ingefær som gir den en litt «julete» smak.


LAKS MED KOKOS OG LIME

Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 


KREMET PASTA MED PULLED PORK 

Pasta er sjeldent feil, og denne retten er både rask å lage og veldig god.


KYLLINGGRYTE MED GRØNNSAKER

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!


PANNESTEKT SKREI 

Pannestekt skrei med kaperssaus, en mild og god rett og smakskombinasjonen er magisk.


SVIN INDREFILET MED BACON OG APPELSINMARMELADE 

Syrlig, søt og aromatisk appelsinmarmelade og hot cajunkrydder er en perfekt match til det salte baconet og den møre, milde svinefileten. 


BIFFPAI 

Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornsbunn er dette en smaksrik pai som både vil glede og mette selskapet. 

UKENS DESSERT:


MANDELKJERNEPUDDING

Mandelkjernepudding, eller mandelpudding som mange kaller den, er desserten som får søte barndomsminner til å strømme på. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.43, server:MP-PRD-WEB06 19.10.2017 11:22:09