skip navigation
matprat logo

Ukemeny uke 47/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BLOMKÅLTABBOULEH 

Tabbouleh er tradisjonsmat i Midtøsten, og lages vanligvis med bulgur og persille. Vi har erstattet bulgur med finrevet, rå blomkål til denne rawfood-tabboulehen. En fin middagsrett for fire personer, eller som en av flere retter på et meze-bord.

STEKT TORSK MED KAPERSVINAIGRETTE 

Torsk er en helt fantastisk matfisk som tåler tilbehør med mye smak. Her har du en frisk og lett torskerett akkompagnert med kapersvinaigrette og sukkererter med en «touch» nydelig kardemommesmak.

RUGBRØDTOAST MED KALKUN 

Grilled cheese eller ostesmørbrød er skikkelig comfort food. Denne sandwichen er fylt med kalkunpålegg, tranebær og smeltet ost av brie og revet hvitost. Dette passer å spise any time!

RØD FISKESUPPE 

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Bruk den fisken du har tilgang på!

TACO MED JULESMAKER 

Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. 

LAMMECARRÉ MED PERSIMONCHUTNEY 

Norsk lammecarré er et utrolig mørt og smakfullt kjøttstykke. Helstek carréen, skjær den i skiver og server en deilig persimonchutney til - da har du en knallgod julesnacksrett å kose deg med, eller en rett til tapasbordet. 

SVINEKAM MED OVNSBAKTE GULRØTTER 

Saftig svinekam med sprø og deilig svor! Server den med fargerike ovnsbakte grønnsaker og du har en deilig søndagsmiddag eller festmiddag i romjula. 

UKENS DESSERT:

SHERRYFROMASJ 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 19.01.2019 19:37:09