skip navigation
matprat logo
Trekking av pølser

Trekking av pølser

Pølser bør ikke koke, de skal helst bare trekke.

Kok opp vannet og skru ned varmen før du legger pølsene i. Du kan eventuelt bruke et steketermometer for å kontrollere temperaturen i vannet. 80 °C er passe temperatur for alle typer pølser.

Tynne pølser trenger kort trekketid ca. 10 minutter. Er pølsene frosne bør du legge til 5-10 minutter. Beregn ca. 2 pølser til barna og 4 til voksne.

Server pølsebrød, lomper, sennep og ketchup og gjerne sprøstekt løk eller hakket fersk løk ved siden av. Noe for en hver smak. Pølsebrødene blir gjerne ennå bedre hvis de har blitt varmet litt opp i ovnen først.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.21, server:MP-PRD-WEB08 25.05.2017 23:56:04