Samlebilde med lys kraft, mørk kraft, viltkraft, skalldyrkraft, lammekraft og kyllingkraft

Kraftkoking

Det tar litt tid å koke sin egen kraft, men hver eneste time og hvert eneste minutt med kraftkoking gir deg resultater i form av ordentlig smakfulle dråper. Om det er verdt det? Ja! Suppa, sausen og gryteretten vil aldri bli den samme uten.  Les mer

Koking av kjøtt trinn 6

Koking og trekking

Koking av kjøtt er en god gammel tradisjon som kommer i nye matrender. Supper og gryter som er basert på kokt kjøtt gir kraftfull smak og kan varieres på langt flere måter enn den kjente og velsmakende suppen.  Les mer

Koking av egg_1

Slik koker du egg

Kokt egg er en frokostfavoritt for mange. Lær hvordan du koker det perfekte egg!  Les mer

Trekking av pølser

Trekking av pølser

Pølser bør ikke koke, de skal helst bare trekke.  Les mer