skip navigation
matprat logo

Tips 91: Stuffing til kalkun

En supergod og saftig brødstuffing med frukt og nøtter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling. 

Ingredienser:

  • 200 g tørt brød i terninger
  • 100 g pinjekjerner
  • 100 g pistasjenøtter
  • 100 g hasselnøtter evt. andre nøtter
  • 300 g svisker evt. en blanding av aprikos, dadler og svisker
  • 100 g smør til steking
  • 1 ts salt
  • 1⁄2 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille

Slik gjør du:

  1. Stek brødterningene på 200 °C langpanne i stekeovnen i noen minutter til de er sprø.
  2. Grovhakk nøtter og frukt og fres det lett i stekepanne med smør.
  3. Bland sammen brød, nøtter og frukt og smak til med salt, pepper og persille.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB06 25.11.2017 00:53:42