Fårikål

Tips 72: Fårikål

Norges nasjonalrett! Fårikål er kanskje den enkleste festgryten av lam du kan servere. Fårikålkjøtt + hodekål + salt + pepper og litt vann, og du har fantastisk tradisjonsmat til gjestene.  Les mer

Lammelår klar til steking

Tips 17: Klassisk lammestek

Her har du helgens middag! Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten.   Les mer

Toppjevning

Tips 119: Toppjevning

Toppjevning brukes til å tykne en rett, eksempelvis saus eller suppe, for å få ønsket konsistens. De vanligste jevningene baseres på mel, maisenna eller potetmel.  Les mer

Filtering av fisk – ørret og laks

Tips 118: Filetering av fisk - ørret og laks

Her kan du se hvordan du fileterer ørret og laks. Det som blir til overs av avskjær på fisken kan du bruke til å lage en god fiskekraft.  Les mer