Lammelår klar til steking

Tips 17: Klassisk lammestek

Her har du helgens middag! Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten.   Les mer

Syltet egg

Tips 126: Syltet egg

Rødbetskall gir rosa egg! Ta vare på skallet til rødbetene og bruk det til å lage en spennende variant av syltet egg. Kok opp skallet i en syltelake og hell det over ferdigkokte egg. Syltet egg kan serveres som snacks, delt i to i en salat eller på avokadotoast.  Les mer

1 lammedeig - 4 muligheter

Tips 121: 1 lammedeig - 4 muligheter

Hva med å lage deilige burgere, kjøttboller, kebab eller kålruletter? Kjøttdeig av lam, eller lammedeig, kan du bruke på samme måte som annen kjøttdeig. Lammedeig setter en spennende smaksvri på klassiske kjøttdeigretter. Supert for deg som vil ha en digg, enkel høstmiddag. Velg din favorittrett, og gled deg til en smaksopplevelse med norsk lammekjøtt!    Les mer

1 lammelår - 4 fantastiske råvarer

Tips 120: 1 lammelår - 4 fantastiske råvarer

Lammelår er en råvare som ofte tilberedes som klassisk lammestek. Visste du at lammelår enkelt kan deles i lammeskank, flatbiff, surret stek og mørbrad?   Les mer