skip navigation
matprat logo
Monsterkjeks

Halloween

Halloween, også kalt Allehelgensaften, feires 31. oktober. Den amerikanske feiringen har for alvor blitt adoptert her til lands. Halloweenfeiring er en morsom dag både for små og store, som kler seg ut i skumle kostymer. Små barn går gjerne "knask eller knep", større "barn" har ofte temafester. Vi gir deg skumle, søte og salte fristelser, perfekt til feiringen! 

Det skal ikke så mye til for å lage din egen vri: Dypp popkorn i smeltet sjokolade, lag spøkelser av marengs. Høsten er en mørk årstid, - la Halloween bli en fest for hele familien. 

Farlig gode, søte, små marengsspøkelser passer perfekte til halloweenfesten!

TIPS - Her er det brukt smeltet kokesjokolade til pynt. Ønsker du å lage røde øyne, får du kjøpt konditorfarge i velassorterte matbutikker og hobbybutikker. En fordel med marengs er at den har lang holdbarhetstid og kan lages god tid i forveien.

Blodig popkorn til halloween! Den røde fargen på popcornet minner om ekkel hjernemasse. 

Skumle monsterkjeks er gøy for barna! Stikk den søte deigen ut til kjeks i en oval form, eller bruk andre former og lag spøkelser, flaggermus eller gresskar. Vaniljekjeksene pynter du med melisglasur i sort, hvitt, eller andre morsomme farger. Bruk fantasien! 

Skumle mumiepølser er farlig godt. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra ekkelt å spise. 

Søte og gode edderkoppmuffins smaker skummelt godt. En enklere variant av eddekoppynt kan du lage med spindelvev av smelta sjokolade. Slipp fantasien løs!

Ha en grusom god feiring! 

Her viser vi deg hvordan du lager marengsspkelser og mumipølser.


 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.38, server:MP-PRD-WEB09 20.09.2017 11:30:17