skip navigation
matprat logo

BRISTOLS «HEMMELIGE» OPPSKRIFT PÅ SCONES

-  Vi fryser scones-ene minst over natten, og setter dem så rett inn i ovnen på 185 grader varmluft. Det gir en sjokkeffekt som gjør at sconesene får mye mer luft. Dessuten holder de formen sin mye bedre, de hever seg oppover, i stedet for å bare ese ut og bli slappe, forklarer Tsiplakis.

- Min favoritt er den vi har på menyen nå med appelsinskall og grovhakket hvit sjokolade. Den liker alle på grunn av den herlige kontrasten mellom den søte sjokoladen og det bitre appelsinskallet, som også harmonerer godt med tilbehøret vi pleier å servere til – pisket krem, bringebærkompott og sitronkrem, forteller hun.

Har du lyst til å gi scones-en en smak av jul? Da er det bare å gjøre som i videoen under og tilsette rosiner, litt kanel og muskat i deigen, så kan du enkelt gjøre dem klar på forhånd, fryse de ned, og ta opp når du trenger dem.
https://www.youtube.com/watch?v=tF0t5FypNrs&feature=youtu.be
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.27, server:MP-PRD-WEB08 27.07.2017 14:44:08