skip navigation
matprat logo

Pizzadeig, Jan Vardøens.

Jan Vardøens, Pizza Parma
Slik gjør du
1. Åpne en pizzabunn for hånd (ved å slå deigen ned og dra den utover og rundt til den blir flat og rund) eller bruk et kjevle og rull den ut.
2. Ha på et lag med tomatsaus og mozzarella. Stek pizzaen i ovnen på full guffe i 2–3 minutter.
3. Ta den ut når den er ferdig, og dekk sausen med et lag nyvaskede (husk å tørke godt etterpå) ruccolablader. Ha på så mange tynne skiver parmaskinke du føler du har råd til. Strø deretter over tynne flak av parmesan. En potetskreller er ypperlig til å lage perfekte flak med. Kast pinjekjerner på toppen og avslutt med å helle over noen tynne stråler med god olivenolje.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.32, server:MP-PRD-WEB10 20.08.2017 21:28:16