Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Tikka - justert

Lam Tikka

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av lam eller mørbrad
  • 2 stk. løk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 1,5 dl matyoghurt eller gresk yoghurt
  • 65 g babyspinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ordet “tikka” betyr rett og slett “kjøttbit”, men brukes også som navn på yoghurtmarinaden som hører med i tikkarettene. Tikka stammer fra India og Pakistan, og er svært populært verden over. Dette er en rask og forenklet versjon, der du godt kan bruke lammeskav eller rester av lammestek.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av lam eller mørbrad
  • 2 stk. løk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 1,5 dl matyoghurt eller gresk yoghurt
  • 65 g babyspinat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten med nanbrød og ris.

Dette er en fin rett å lage om du har rester av lammestek. Skjær opp restekjøttet og følg oppskriften som beskrevet. Du kan også bruke lammeskav i denne retten. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Ett lammelår – fire middager

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 04:29:12