Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Gyros med lammestek

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g rester av lammestek
  • 250 g cherrytomat
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 pk pommes frites
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 ss margarin
  • 2 ss gyroskrydder
  • 4 ss tzatziki
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gyros med lam er perfekt om du ønsker å bruke opp rester av lammesteken! Fyll pitabrød med tomat, rødløk, agurk og persille- og server med en deilig tzatziki, så får du en helt ny rett ut av restene!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g rester av lammestek
  • 250 g cherrytomat
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 pk pommes frites
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 ss margarin
  • 2 ss gyroskrydder
  • 4 ss tzatziki

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Gyroskrydder kan du lage selv eller kjøpe hos spesialbutikker med et større utvalg av eksotiske varer. 

Gyros med lammestek

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 12:52:22