Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Ertepuré:

  • 0,5 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 1,5 poser frosne erter (á 350 g)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Eplesalat:

  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Ertepuré:

  • 0,5 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 1,5 poser frosne erter (á 350 g)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Eplesalat:

  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server saftig krydret kyllingbryst med den fargerike ertepuréen og en herlig frisk eplesalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 18:25:29