Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylllinggryte med selleri

Kyllinggryte med selleri

Ingredienser

porsjoner

Kyllinggryte:

  • 8 stk. kylling lårfilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 0,75 stk. purre
  • 200 g stilkselleri (stangselleri)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl eplejuice
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ts tørket timian
  • 1 dl kalamata oliven (uten stein)
  • 0,5 bunt finhakket bladpersille

Tilbehør:

  • 16 stk. små potet
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllinggryte er herlig middagsmat, også i hverdagen. Her har vi en enkel og smakfull gryte med gode smaker av selleristang, purre og hvitløk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kyllinggryte:

  • 8 stk. kylling lårfilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 0,75 stk. purre
  • 200 g stilkselleri (stangselleri)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl eplejuice
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ts tørket timian
  • 1 dl kalamata oliven (uten stein)
  • 0,5 bunt finhakket bladpersille

Tilbehør:

  • 16 stk. små potet

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gryten med kokte små poteter og gjerne en klatt créme fraîche. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 21:27:29