Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bulgursalat med kyllingfilet

Steke- og koketips for kylling

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for kylling i alle varianter.

Rett/del Mengde kjøtt pr. porsjon Tilberedningsmetode Kjernetemperatur ferdig tilberedt
Hel kylling
1200 g
300 g Stekes i ovn i ca. 1 time og 15 minutter på 180 °C

Medium pluss: 68 °C

Gjennomstekt: 75 °C

Lår 1-2 lår Stekes i ovn i 45-50 minutter på 180 °C  
Lår
grillet
1-2 lår Stekes i ovn i 15-20 minutter på 200 °C  
Grillet hel kylling 1 kylling er nok til 2-3 personer Varmes i ovn i 15-20 minutter på 200 °C  
Vinger
300-500 g Stekes i ovn i 40 minutter på 200 °C  
Vinger
grillet
300-500 g Varmes i ovn i 10-15 min på 200 °C  
Filet
uten ben
200 g Stekes 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstekes på lav varme under lokk i 4 minutter.

Medium pluss: 68 °C

Gjennomstekt: 75 °C

Filet
mange i ovn
200 g Stekes først i middels varm panne i 2 minutter på hver side. Etterstekes i ovn på 125 °C i 25-30 minutter.

Medium pluss: 68 °C

Gjennomstekt: 75 °C

Trekking av filet i buljong 200 g Trekkes i vann med buljong i ca. 15 minutter på 90-95 °C Gjennomkokt: 75 °C

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 19:38:00