Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bibimbap

Bibimbap med kjøttdeig

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 dl jasminris
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g bønnespirer
  • 65 g frisk spinat

Marinert kjøttdeig:

  • 0,5 dl koreansk soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss brunt sukker
  • 400 g kjøttdeig

chilisaus:

  • 4 ss chilipaste (gochujang)
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 ss riseddik
  • 1 ts finhakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min

Bibimbap er en klassisk koreansk bowl med ris, marinert kjøtt og chilisaus. Koreanernes variant av pytt i panne - men litt mer eksotisk! Retten kan også toppes med speilegg.

Tid
20–40 min

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 dl jasminris
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g bønnespirer
  • 65 g frisk spinat

Marinert kjøttdeig:

  • 0,5 dl koreansk soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss brunt sukker
  • 400 g kjøttdeig

chilisaus:

  • 4 ss chilipaste (gochujang)
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 ss riseddik
  • 1 ts finhakket hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ha ris, gulrot, egg, spinat, spirer og kjøttdeig i en vid serveringsskål. Topp med chilisaus og sesamfrø.

Bibimbap

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 16:32:33