Biffgryte med brokkoli og pastinakk

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Biffgryter er god kosemat. Laurbærblad, rosmarin og balsamico gir retten en fin karakter, og du får en deilig middagsgryte.

Ingredienser

  • 500 g mørbrad av storfe
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 stk potet
  • 1 stk pastinakk
  • 4 stk sjalottløk
  • 250 g brokkoli
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

  • 200 g basmatiris

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet biter på ca. 2 x 2 cm.
  2. Kok opp buljong, laurbærbland, rosmarin og balsamico i en gryte. Ha i kjøttet og la det koke under lokk i 20 minutter.
  3. Skrell poteter og pastinakk og skjær dem i biter på 2 x 2 cm. Ha dem over i gryten og la det koke i 10 minutter til. Kok ris etter anvisning på pakken.
  4. Skjær sjalottløk og brokkoli i biter. Legg dem i gryten og la det koke ytterligere i 3 til 4 minutter.
  5. Rør maizenna ut i litt vann og rør det ned i gryten i en tynn stråle. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Server gryteretten med kokt ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.