Appelsinsalat Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min En frisk, rask og deilig salat med enkle ingredienser. Nydelig til både kaldt og varmt kjøtt, grillmat og røkte retter. Eller gang den opp til det dobbelte og server den som en vegetarrett. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 3 stk appelsin 1 stk finhakket rødløk 1 stk finhakket rød chili 2 ss finhakket frisk persille 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper Vis næringsinnhold Energi 41kcal Fett 0.1g Protein 1.2g Karbohydrater 7.6g Jern 0.2mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du 1. Bruk en skarp kniv og skjær topp og bunn av appelsinene. 2. Skjær av resten av skallet slik at du fjerner den hvite hinnen. Skjær appelsinen i tynne skiver og legg skivene utover på et fat. 3. Dryss over finhakket rødløk, chili og persille, krydre med salt og pepper. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.