Sennepsvinaigrette Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min En klassisk vinaigrette med sennep og urter. Vi har blandet rødvinseddik og litt balsamico for å få den mørke gylne fargen. Smaker nydelig på alle slags salater og råkoster. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 2 ss balsamicoeddik 3 ss rødvinseddik 1 båt finhakket hvitløk 1 ss grov sennep 1⁄2 ss tørket persille 1 ss tørket oregano 1⁄2 stk finhakket rødløk 1 ss sukker 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper 1 dl olivenolje Slik gjør du Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig. Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper. Kan oppbevares i romtemperatur i opptil en måned, så lag gjerne en stor porsjon. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.