Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Julepostei

Julepostei

Ingredienser

  • 500 g lever av svin
  • 250 g spekk
  • 0,5 stk. løk
  • 1 dl hvetemel
  • 2 stk. ansjosfilet
  • 2 stk. egg
  • 2 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 1 ts tørket timian
  • 1 dl kraft fra koking (må siles)
  • 1 dl matfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pateer og posteier skal være rause på ingredienser og smak. Denne posteien er ikke vanskelig å lage.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g lever av svin
  • 250 g spekk
  • 0,5 stk. løk
  • 1 dl hvetemel
  • 2 stk. ansjosfilet
  • 2 stk. egg
  • 2 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 1 ts tørket timian
  • 1 dl kraft fra koking (må siles)
  • 1 dl matfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du lyst til å gjøre posteien ekstra fin til julefrokosten, kan du pynte med f.eks. oliven og sylteagurk på toppen av posteien før du tar den ut av formen. Ha over lys aspic. Sett posteien kjølig til aspicen har stivnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 18:58:34