Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingconfit

Kyllingconfit

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 1 stk. hvitløk i båter
  • 1,5 kg smør

Krydderblanding:

  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 krm malt nellik
  • 0,25 ts tørket timian (smuldret)
  • 1 stk. knust laurbærblad
  • 8 ss salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Å confitere betyr å koke i fett og er en gammel, tradisjonsrik konserveringsmetode fra Frankrike. Ofte ble confiten laget tidlig på høsten og så tatt fram og servert til jul. Tilberedt slik blir kjøttet holdbart i opptil et halvt år. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 1 stk. hvitløk i båter
  • 1,5 kg smør

Krydderblanding:

  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 krm malt nellik
  • 0,25 ts tørket timian (smuldret)
  • 1 stk. knust laurbærblad
  • 8 ss salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Varm kyllinglårene i stekepanne eller i ovn, og server dem som forrett med ovnsbakte grønnsaker og en god dressing, eller som hovedrett med potetmos med oliven og ristete cherrytomater.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 22:31:30