Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Varm sjokolade med rødvin

Varm sjokolade med rødvin

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl melk
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 dl rødvin
  • 2 stk. hel kanel
  • 1 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Varm sjokolade med rødvin eller rødvinstoddy med sjokolade – det høres unektelig merkelig ut, men denne fusion-drikken har blitt populær flere steder med sin spennende smak og varmende, avslappende effekt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl melk
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 dl rødvin
  • 2 stk. hel kanel
  • 1 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Varm melk i en liten kjele. Brekk sjokolade i mindre biter og ha dem i melken. Visp godt til all sjokoladen har smeltet.
  2. Tilsett rødvin og varm opp til ca. 70 °C.
  3. Pisk fløten til krem.
  4. Hell sjokoladen i to kopper og legg krem på toppen.

Server varm sjokolade med en kanelstang til å røre med.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 21:23:17