Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Porchetta med eple og kål

Porchetta med eple og kål

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe uten bein
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt sort pepper
  • 1 stk. hjertesalat eller en liten sommerkål
  • 2 stk. rødt eple
  • 6 skiver grovt rugbrød

Fyll:

  • 1,5 dl hakket bladpersille
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den italienske porchettaen kan sammenlignes med norsk ribberull. Norsk tynnribbe møter herlige smaker av sitron og persille. Skjær tykke skiver og server med eple- og kålsalat og grovt rugbrød.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe uten bein
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt sort pepper
  • 1 stk. hjertesalat eller en liten sommerkål
  • 2 stk. rødt eple
  • 6 skiver grovt rugbrød

Fyll:

  • 1,5 dl hakket bladpersille
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Porchetta trinnbilder
Porchetta trinnbilder

Rester av porchettaen er kjempegodt som pålegg på brødskiver, eller i en sandwich med focaccia eller surdeigsbrød

Porchetta med eple og kål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Porchetta – Italias ribberett

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 00:11:23