Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pai med juleskinke og rødkål

Pai med juleskinke og rødkål

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss honning
  • 500 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Fyll:

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss honning
  • 500 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Fyll:

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 15:50:44