Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
MEDISTERKAKER MED FRUKTSALAT

Medisterkaker med fruktsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Fruktsalat:

  • ca. 20 stk. røde druer delt i to
  • 2 stk. pære i strimler
  • 3 stk. vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Fruktsalat:

  • ca. 20 stk. røde druer delt i to
  • 2 stk. pære i strimler
  • 3 stk. vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.

Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 23:24:17