Glasert ribbe på toast

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du ribbe igjen fra middagen? Da kan du glasere den med en herlig soyaglaze, riste en bit med toast og servere med spirer. Det er enkelt, raskt og veldig godt! 

Ingredienser

Glasert ribbe:

  • 800 g stekt ribbe
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus

  • 8 skiver brød
  • 1 ss smør

  • 1 pk sukkerertspirer
  • 1 pk karse
  • 1 pk rød shiso
  • 14 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 1 ts olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær ribben i tynne biter og varm den opp i ovnen på 150 °C i ca. 10 minutter. Bland sammen soyasaus og hoisinsaus og hell over ribben når den er varm.
  2. Stikk ut ringer av brødet med et kjøkkenglass. Rist brødet og ha på smør.
  3. Bland sammen spirer med salt, pepper og olivenolje.
  4. Legg spirene på det ristede brødet og topp med ribbe.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.