5 beste sandwichtips med rester fra julematen Bruk rester fra julematen som skinkestek, ribbe eller pinnekjøtt til å lage digge sandwicher! Raskt, enkelt og godt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Focaccia med ribberull Bak en deilig julefocaccia eller kjøp tilsvarende i butikk og ha på rester av ribbe eller ribberull og salatblader. En skikkelig smakfull julelunsj! Sandwich med skinkestek og sennep Lag en mektig god sandwich av rester fra skinkestek med rugbrød, sennep, surkål, appelsin og rødbeter. Passer fint en romjulsdag du må ha middag på 1-2-3. Havrescones med okserull Scones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy og spennende blings. Bagett med lammerull og guacamole Lag julestemning i matpakken med en bagett med lammerull, guacamole, salat og svisker. Pulled pork sandwich med rødkål og sennep Lag pulled pork sandwich av ribberester fra julemiddagen! Sammen med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetrundstykker eller grovbrød blir det en skikkelig god lunsj. Artikkel er fra Opplysningskontoret for brød og korn Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.