Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt juleskinke med potetstappe 1.jpg

Stekt juleskinke med potetstappe

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g juleskinke , i skiver
  • 1 pose potetmospulver
  • 1 ss grov sennep

Grønnsaker og potetmos:

  • 2 stk. eple
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g juleskinke , i skiver
  • 1 pose potetmospulver
  • 1 ss grov sennep

Grønnsaker og potetmos:

  • 2 stk. eple
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin

Slik gjør du

Stekt-juleskinke-med-potetstappe-194028-17

Du trenger: Juleskinke, epler, rødløk, brokkoli, margarin, potetmospulver, sennep, salt og pepper.

trinn du kan merke av
Stekt-juleskinke-med-potetstappe-194028-17

Lag gjerne potetmos fra bunnen av. Del poteter i små biter og kok dem i usaltet vann til de er møre. Stapp dem og tilsett en smørklatt, litt melk, salt og pepper.

Stekt-juleskinke-med-potetstappe-194028-17

En rask rett som setter deg i en lett julestemning er nå ferdig. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 20:13:47