Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
MEDISTERPØLSE MED BYGGRIS, SVISKER OG SPINAT

Medisterpølse med byggris, svisker og spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. medisterpølse (á 400 g)
  • 1 ss margarin eller olje til steking

Tilbehør:

  • 3 poser byggris
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss eller olje margarin til steking
  • 1 pose frisk spinat (á 250 g)
  • 20 stk. svisker delt i to
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. medisterpølse (á 400 g)
  • 1 ss margarin eller olje til steking

Tilbehør:

  • 3 poser byggris
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss eller olje margarin til steking
  • 1 pose frisk spinat (á 250 g)
  • 20 stk. svisker delt i to
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Julewraps 3a

Server gjerne med en god sennep eller med rørte tyttebær/tyttebærsyltetøy

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 23.04.2024 11:39:12